سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این مرحله، به منظور ثابت کردن محل قرارگیری یا اصطلاحا فیکس کردن سقف، ورق‌های فولادی توسط دستگاه میخکوب به بال تیرهای زیرین وصل می‌شوند.

همچنین آیرومارت پس از ارائه مشاوره‌های لازم و اطلاعات دقیق درباره قیمت روز ورق عرشه فولادی و ویژگی‌های هر محصول موردنظر شما خدماتی ازجمله باربری، انبارداری مدرن و خمکاری و برش‌کاری ورق را ارائه می‌دهد.

مهم‌ترین نقص این سیستم این است که در صورت نصب نادرست یا استفاده از ورق‌های نازک و بی کیفیت، احتمال لرزش سقف و انتقال صوت وجود دارد. علاوه بر این، اجرای این سیستم در سازه‌های بتنی کمی دشوار بوده و اکثر کارگران و استادکاران با سیستم اجرا و نصب این نوع سقف آشنا نیستند، در نتیجه به نیرو متخصص و ماهر جهت اجرا آن نیاز است که خود هزینه بالایی را به پروژه تحمیل می‌کند.

هدف از طراحی آن نیز تحمل بارهای وارده از نظر ساختاری و نیز ایجاد غشایی برای بام است که با حفظ اهداف معماری و کنترل هزینه انجام می‌شود.

ضخامت، دهانه شکل و عمق عرشه را بر اساس کاربرد آن می‌توان تغییر داد. عرشه را می‌توان به ساختار زیرین محکم کرد تا بتواند به‌عنوان یک دیافراگم عمل کرده و برش گیری مناسبی را از خود نشان می‌دهد.

سقف عرشه فولادی چیست؟ با مزایا، معایب و انواع آن بیشتر آشنا شوید

این نقص باعث می‌شود تا بسیاری از سازندگان از عرشه‌های معمولی استفاده کنند.

دلیل کاربرد زیاد آن هم فاصله مناسب بین کنگره‌های آن است که باعث نفوذ مناسب بتن شده و گیرایی ترکیب بتن و عرشه را افزایش می‌دهد.

این نوع از میلگردها با قطر ۸ میلی‌متری ساخته و تولید می‌گردند. میلگرد حرارتی به کار رفته در سقف عرشه فولادی به صورت یک شبکه به شکل مش آماده بافته شده و سقف عرشه فولادی یا میلگرد شاخه ای که بسته به نقشه های پروژه معمولاً میلگرد آجدار ۸ و یا ۱۰ به کار می رود.

آج: تور رفتگی و برآمدگی‌های موجود در بال بالایی و پایینی

برای اتصال عرشه‌های فولادی بر روی میلگردها از گل‌میخ استفاده می‌کنند. مزیتی که این روش دارد این است که موجب کاهش وزن تیرهای فولادی مصرف‌شده می‎‌شود.

حالا پس از گذشت یک قرن سقف های عرشه کامپوزیتی به یکی از پرطرفدارترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است.ابتدا از این سقف فقط به عنوان قالب درجا برای انجام بتن ریزی سقف های معمول و متداول استفاده می کردید.

بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانه و مواد افزودنی ساخته می‌شود. بتن‌ریزی، آخرین مرحله در اجرای سقف عرشه فولادی است. با ریختن بتن در ورق‌های ذوزنقه‌ای، یک کف کامپوزیتی برای طبقات بالایی به وجود می‌آید.

آسمان خراش اجزا سقف عرشه فولادی انواع سقف تیرچه بلوک دال بتنی سایر مقالات سقف کاذب و انواع آن عرشه فولادی کامپوزیت کف کاذب کلیات سقف عرشه فولادی گلمیخ مصالح ساختمانی مقاله مقاوم سازی مقایسه سقف ها میلگرد

Report this page