سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در مرحله بعدی، به منظور فیکس کردن شبکه آرماتور و یکپارچگی بیشتر اجزا مختلف سقف، گل میخ‌ها به شبکه آرماتور متصل می‌شوند.

سقف عرشه فولادی یکی از سبک‌های جدید در اجرای سقف است که با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی را پیدا کرده است.

جاگذاری عرشه‌های فولادی: عرشه‌های فولادی دارای گیره‌های نر و ماده هستند به‌گونه‌ای که به راحتی می‌توان آن‌ها را در یکدیگر قرار داد و به راحتی بدون ترس از خطر سقوط بر روی آن‌ها رفت‌و‌آمد نیز کرد.

اولین تفاوت این دو نوع سقف در این است که مرحله ی قالب‌بندی که در سقف‌های مرکب معمولی وجود دارد، در سقف‌های مرکب عرشه فولادی حذف می‌شود. این موضوع سرعت اجرا را افزایش می‌دهد.

در سقف‌های عرشه فولادی می‌توان چند سقف را به صورت همزمان اجرا کرد. اما این امکان در سقف‌های مرکب معمولی سقف عرشه فولادی وجود ندارد.

بنابراین، هزینه‌های تولید، نصب و ساخت سازه می‌تواند کمتر از اکثر سیستم‌های دیگر باشد.

جایگذاری میلگرد ها نیز پس از نصب برشگیرها انجام میشود اجرای و تقویتی ضد حریق باید مطابق نقشه های اجرایی بر روی ورق های کامپوزیتی انجام شود.

برش گیر که با نام گل‌میخ هم شناخته می‌شوند به منظور انتقال نیروی برشی از دال بتنی به تیرچه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این کار به جهت افزایش استقامت و مقاومت ورقه‌های فولادی صورت گرفته و از نقاط قوت این نوع سقف به شمار می‌رود.

معمولاً کفپوش فلزی کامپوزیت به‌هم‌پیوسته کاربردهای تجاری متفاوتی دارد.

به منظور درک بهتر کاربرد و نحوه اجرای عرشه فولادی، باید با مفاهیم اولیه موجود در شکل و ساختار این سازه آشنا شد. شکل مقطع سقف عرشه فولادی عموما به صورت ذوزنقه‌ای است.

معمولاً ابعاد این ورق‌های فولادی گالوانیزه به طراحی بسته داشته ولی ضخامت آن‌ها عمدتاً بین ۱/۲ تا ۰/۸ میلی‌متر است.

در جوشکاری گلمیخ ها باید دقت لازم را داشته و انجام آن باید توسط افراد خبره و حرفه ای انجام شود تا از محل جوش شکسته نشوند.

سقف عرشه فولادی معمولاً برای پوشش ساختمان‌های صنعتی، اداری و تجاری استفاده می‌شود.

این نوع محصولات برای جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی به صورت گالوانیزه تولید می‌شوند.

Report this page